https://www.facebook.com/pages/Tea-Bratina-Makeup/126646127451332?ref=hlwww.instagram.com/teabratinahttps://www.youtube.com/channel/UCn9QWr-zpplljgc6xUcd2gQ



,





Triki za SVEŽ POLETNI VIDEZ

Tea is back :)
Ja poletje je še vedno tukaj,čeprav nam vreme zadnje cajta malo nagaja in temperature niso prav nič visoke :)

Ko pa se temperature dvginejo , si med poletnimi dnevi ne želimo nositi preveč ''težkega'' make-upa , še vedno pa hočemo zgledati urejeno in sveže :)
Na sliki je odličen primer takega Make-upa :)

Tukaj je nekaj trikov za svež poletni videz :


1.Namesto tekoče podlage, ki je zaradi potu in vročine rahlo moteča, med poletnimi dnevi , priporočam samo uporabo TEKOČEGA KOREKTORJA ALI KOREKTORJA V STIKU , da z njim odpraviš napakice na koži , ter nanos korektorja matiraš s SUHIM PUDROM. 
Ta podlaga bo zadostovala tvoji koži , ki je v poletnem času tudi nekoliko bolj zagorela. Prav tako pa se ti zaradi vročine ne bo topila in ti povročala dodatnih nevšečnosti.

2. Sledijo obrvi , ki morajo biti pravilno oblikovane in urejene. Te lahko samo popraviš in jih zapolniš ; ali z senčkami za obrvi ( ki naj bodo vedno za odtenek svetlejši od barve tvojih obrvi) ali pa kar s senčkami za veke.

3. Ker je poletje , in stremimo k svežemu videzu , oči ne smejo biti preveč naličene. Lahko pa jih osvetliš z svetlejšimi oz. mareličnimi odtenki ki vsebujejo bleščice. Za nekoliko poudarjen videz si lahko nad trepalnicami narediš ozko črto z eyelinerjem , in jo rahlo zabrišeš v trepalnice. Pomembno pa je , da si na trepalnice naneseš maskaro ki jo nanašaš s cik-cak gibi . Med poletjem priporočam vodoodporno maskaro, s katero boš urejena tudi na plaži in bazenu , brez črnih madežev okrog oči.

4. Najbol vpadajoče pa bodo pri poletnem MAKE-UPU ustnice. Katere si obarvaj v nekoliko živahnejšo barvo ( oranžno , rdečo , roza ) seveda brez pretiravanja ! Dovolj je če si na ustnice naneseš obarvan gloss , ali pa kanček šminke ter čez samo prozoren gloss. Šminka pa ne sme biti preveč temna in matirana :)

5. Če za lička nimaš bronzerja oz. rdečila , si na prste nanesi isti obarvan gloss kot si ga na nanesla na ustnice in si ga nanesi na lička. Tako boš naredila kar dva koraka z enim ličilom . Pa še zgleda super , in je ključni korak za svež videz :)
Z  rdečilom v prahu ali v kamnu  pa glej , da izbereš  nekoliko rožnati odtenek . ( Rožnata barva obrazu doda svežino ) !


 P.s : Slike niso moja last , ampak so iz interneta in so dodane samo kot primer omenjenega videza.




Za piko na i , svojemu videzu dodaj še lepo pobarvane nohtke :)


Tako , nekaj preverjenih nasvetov in trikov za poletni videz. Ki je primeren za vsak dan :) 

Kontaktirate me lahko na mail :    teamakeup@gmail.com


Uživajte poletje 

Papa :)